Jam-Warez

Найпопулярніші статті


У Чернівецькій обласній організації НСНУ почався етап кадрового очищення?

Розмістив: Admin | Переглядів: [100] | Коментарі [0] | 19 квітня 2009
У п'ятницю, 17 квітня, член партії «Народний Союз Наша Україна», депутат Чернівецької міської ради, начальник Головного управління економіки Чернівецької ОДА Ігор Сідляр подав заяву на ім'я голови Чернівецької міської парторганізації НСНУ Василя Максимюка та керівника виконкому Чернівецької обласної організації НСНУ Віктора Мотуляка з проханням негайно провести обласну партійну конференцію на якій розглянути питання про неможливість подальшого перебування біля керма буковинської НСНУ нинішнього губернатора краю Володимира Куліша і його першого заступника Віктора Павлюка, а також доцільність їх подальшого перебування у партії, повідомляє "Букінфо" з посиланням на власні достовірні джерела.

Якщо це правда, то знаходить підтвердження інформація, яка активно мусується не один місяць в партійних колах НСНУ про те, що більшість рядових членів партії, депутатів різних рад від «Нашої України» незадоволені діяльністю нинішніх партійних очільників на Буковині. Вони вважають, що з моменту обрання головою обласного осередку НСНУ Володимира Куліша та його заступником Віктора Павлюка (вони ж відповідно – губернатор і перший заступник) в краї повністю провалена та практично не ведеться партійна робота.
Кажуть, що останньою краплею у буковинських нашоукраїнців став приїзд в область одного із одіозних депутатів Держдуми Росії (який шалено проводить антиукраїнску кампанію і виступає у себе на Батьківщині з антиющенківськими заявами), якого, за мовчазної згоди керівництва області, приймали як рідного, влаштовували «круглі столи» у яких брали участь чиновники високого обласного рангу (як стверджує першоджерело, мова, ймовірно, йде про Олександра Лієва).

За даними нашого джерела, подив і обурення у нашоукраїнців викликає те, що це відбувається у той час, коли в Чернівецькій області НСНУ фактично не проводить активної організаційної роботи з підготовки президентських і парламентських виборів, а сам Володимир Куліш, як керівник обласного партійного осередку, за два роки не провів жодної прес-конференції, а у якості губернатора уникає будь-яких політичних запитань і намагається дистанціюватися від публічної політичної діяльності Президента України.

За нашими даними, Ігор Сідляр у своїй заяві у різкій формі запропонував поставити на розгляд конференції питання про виключення Володимира Куліша і Віктора Павлюка із лав НСНУ «за свідомий розвал партійної роботи та дискредитацію партії».

Цю інформацію нам підтвердили у колах, близьких до «Нашої України», однак сам Ігор Сідляр у телефонній розмові з кореспондетом «БукІнфо» не підтвердив, однак і не спростував її. Фактично, він уник коментарів. Відомо, що зараз він перебуває на лікарняному.

Пікантність ситуації полягає у тому, що днями голова цієї партії Віктор Ющенко заявив про необхідність негайного очищення НСНУ від людей, які її «скомпроментували», а також закликав здійснити радикальні кадрові кроки на місцях, виключивши з партії людей, діяльність яких, на його думку, завдали їй шкоди.

"Позаминулого тижня я зібрав президію партії, де був представлений план її відновлення. Нам потрібно перереєструвати членів, обновити й у багатьох випадках перереєструвати виконкоми", - розповів Ющенко газеті «Комерсант». "Нам потрібно відокремитися від тих людей, кар'єристів, які принесли партії колосальну шкода, відстоюючи свої бізнес-інтереси", - додав президент.

Він не захотів назвати, про кого конкретно йдеться, відзначивши, що "у президента мають бути тільки гарні новини, а все погане нехай робиться вустами інших людей". "Але можу вас запевнити, що тут дії будуть рішучими і кардинальними. Ви побачите, як ми попрощаємося з одіозними людьми, які розчарували партію", - сказав Ющенко. "У багатьох обласних організаціях нам потрібно буде поміняти керівництво, обновити раду партії і виконком. А потім швидко провести обласні конференції і всеукраїнський з'їзд", - додав він.

Він також припустив, що з'їзд відбудеться через місяць або максимум через "місяць і один тиждень". Нагадаємо: В.Ющенко є головою "Народного союзу "Наша Україна".
Далі буде?

P.S. Тим часом, як стало відомо нашій редакції, через тривалу грошову заборгованість заяву на звільнення обласного штабу НСНУ подав відомий в краї журналіст, власний кореспондент «Національного радіо» Вадим Пелех. Пан Вадим обіймав посаду керівника прес-служби обласного штабу НСНУ. Тепер йому запропонували співпрацю в обласній організації «Фронту Змін» Арсенія Яценюка.


Охрім НАВУХОДОНОСОР, БукІнфо

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Rambler , Yandex Something , Yandex , Googlebot , MSN , Yandex Blog .

Статистика