Jam-Warez

Найпопулярніші статті


Діти, постраждалі в ДТП в Румунії, прибули до України

Розмістив: Admin | Переглядів: [84] | Коментарі [0] | 22 квітня 2009
В румунському місті Бакеу наразі залишається 8 громадян України, які постраждали внаслідок ДТП 16 квітня. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу МЗС України.
За інформацією генерального консульства України в Сучаві, 17 квітня після медичного обстеження 34 з 42 громадян (в тому числі діти) за сприяння українського консульства та Чернівецької обласної державної адміністрації були доставлені на батьківщину.
Як повідомляє прес-служба ОДА , потерпілі в ДТП українці перетнули румуно-український кордон у супроводі Генерального консула України в Сучаві Юрія Вербицького та Віце-консула України в Сучаві Михайла Лєнькова. На пункті пропуску "Порубне" делегацію зустріли представники обласної виконавчої влади на чолі із заступником голови обласної державної адміністрації Борисом Баглеєм. Дітей та дорослих представників делегації відділу культури Броварської міської ради на кордоні перемістили у зручний комфортабельний автобус, який доставив їх додому. Завдяки оперативній роботі Посольства України в Румунії і Генерального консульства України в Сучаві, Свято Воскресіння Христового діти зустріли вдома у родинному колі. Ще 8 осіб з числа української делегації, за словами Бориса Баглея, повертатимуться в Україну вже сьогодні.
Нагадаємо, що делегація, у складі якої загалом було 42 людини, прямувала до Македонії для участі у фольклорному фестивалі. Як повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ України, поблизу міста Бакеу в Румунії сталася аварія, автобус з українськими дітьми перекинувся. Постраждала 21 людина, в тому числі 10 дітей. Всі вони були госпіталізовані до місцевої лікарні. В аварії ніхто не загинув. До міста Бакеу для допомоги співвітчизникам одразу ж виїхали представники посольства України в Румунії та українського Генконсульства в Сучаві. Вони провели зустрічі з префектом Бакеу, головним лікарем місцевої лікарні, керівництвом силових структур міста.
Як інформує Інтерфакс-Україна , стан здоров`я усіх пасажирів у нормі. До Києва люди прибули зранку 18 квітня, де їх зустріли рідні і близькі. В Румунії успішно прооперували одну потерпілу в ДТП українку. Їй, за словами медиків, потрібно пройти реабілітаціїйний період протягом 2-3 тижнів, перш ніж повертатися до України. Решту українців, що виявили бажання пройти додаткове обстеження в місцевій лікарні в Бакеу, привезуть додому одразу після пасхальних свят.

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 12

На сайті: 1
Гостей: 5

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Yandex , Googlebot , MSN , Rambler , Googlebot Image .

Статистика