Jam-Warez

Найпопулярніші статті


Листами Державного казначейства України заблоковано проведення будь яких видатків з міського бюджету Чернівців, в тому числі на заробітну плату працівникам комунальних підприємств

Розмістив: Admin | Переглядів: [103] | Коментарі [0] | 22 квітня 2009
Два листа Державного казначейства України, які надійшли факсом 17 квітня цього року, заблокували проведення будь яких видатків з міського бюджету Чернівців, в тому числі на заробітну плату працівникам комунальних підприємств. Держказначейство України цими листами заборонило фінансування будь-яких видатків з міського бюджету, окрім видатків на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ та нарахувань на фонд оплати праці. Про це повідомляє прес-центр Чернівецької міської ради.
В результаті таких обмежень, встановлених Державним казначейством України, які, як стверджує прес-центр міської ради, не зареєстровані в Міністерстві юстиції, вчасно не виплачена заробітна плата 241 працівнику комунального підприємства МіськШЕП (433,6 тис. грн.), не проведені інші вкрай необхідні видатки. Зокрема, не здійснювались платежі по спеціальному фонду міського бюджету (бюджету розвитку та дорожньому фонду). Не було можливості розмістити затримані кошти і на депозитних рахунках в установах банків.
Враховуючи, що станом на 17 квітня ц.р. заборгованості з виплати заробітної плати по міському бюджету не було, аванс працівникам бюджетних установ, що фінансуються з бюджету міста, виплачений в повному обсязі, застосовані Держказначейством обмеження є необґрунтованим порушенням прав місцевого самоврядування, встановлених Конституцією України, Бюджетним кодексом України та іншими законодавчими актами України.
Фінансове управління міської ради звернулося до Асоціації міст України та громад з проханням втрутитися у ситуацію з метою запобігання у подальшому таких випадків та забезпечити органам місцевого самоврядування можливість самостійно управляти фінансовими ресурсами місцевих бюджетів.

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 12

На сайті: 1
Гостей: 5

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Yandex , Rambler , MSN , Googlebot , Googlebot Image .

Статистика