Jam-Warez

Найпопулярніші статті


"Свобода" закликає скинутись на Буковинський бокс

Розмістив: Admin | Переглядів: [101] | Коментарі [0] | 23 квітня 2009
Буковинська "Свобода" звернулася до підприємців краю стати меценатами і підтримати фінансово молодих боксерів, які стали спортивною гордістю Буковини, але не мають можливості представляти державу та край на міжнародному рівні. Текст звернення нижче:

Звернення


До Чернівецької обласної організації ВО «Свобода» звернулися за підтримкою представники буковинського боксу з обласної ДЮСШ «Авангард»ФСТ «Україна» Андрій Грудей та Іван Собко, оскільки добре пам’ятають , що Чернівецька ВО «Свобода» відгукнулася восени 2008 року на заклик допомогти провести першість області по боксу і той захід пройшов на дуже високому рівні.
Наші шипинецькі побратими повідомили нам, що вихованець обласної ДЮСШ "Авангард" ФСТ "Україна" Іван Страшний виступав у складі збірної України в Моршині (Львівська область), де проходив 7-й міжнародний боксерський турнір серед юніорів "Кубок Карпат-2009". у ваговій категорії до 46 кг. Наш земляк провів чотири бої і у всіх здобув перемоги, ставши переможцем. У фіналі Страшний переміг із рахунком 12:4 чемпіона Молдови Михайла Орлова. Буковинець увійшов до складу юніорської збірної України, яка проведе тренувальний збір у Балаклаві. Ці збори будуть одним із етапів підготовки збірної до чемпіонату світу, який пройде у травні в Єревані (Вірменія).
Для ефективної підготовки до чемпіонату світу представники юніорської збірної будуть брати участь в міжнародному майстер-турнірі в Азербайжані, але для участі в цьому міжнародному турнірі кожному з учасників юніорської збірної потрібно залучити кошти меценатів.
Боксер з Буковини чи не вперше виборов право захищати честь Буковини на Чемпіонаті світу серед ю юніорів виступаючи в складі Збірної України.
Для участі в Чемпіонаті в Єревані (Арменія) обов’язкова участь в міжнародному турнірі в Азербайжані, який пройде напередодні Чемпіонату.
Звертаємося до Буковинських підприємців-меценатів, прихильників молодіжного спорту, зокрема боксу фінансово підтримати буковинських боксерів, які стали спортивною гордістю Буковини (Для ефективної участі боксера з тренерами на майстер-турнірі в Азербайджані потрібна доволі помірна сума ~ 5000-6000грн.).
Надаємо контактний телефон тренера юного боксера Івана Страшного - Андрія Грудея, який опікується організацією поїздки спортсмена та тренерів до Азербайджану - 80509792849
Голова Чернівецької обласної організації ВО «Свобода»
Мельничук Віталій


Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Yandex Blog , Rambler , Yandex , Yandex Something , Googlebot , MSN .

Статистика