Jam-Warez

Найпопулярніші статті


Вітчизняні підприємства просять залучати їх до модернізації ГТС

Розмістив: Admin | Переглядів: [105] | Коментарі [0] | 24 квітня 2009
З таким проханням до уряду звернулася профспілка працівників машинобудування і металообробки України "Машметал".
Про це повідомляє "Економічна правда" із посиланням на інформаційний відділ ВАТ "Сумське НПО ім. М.В.Фрунзе" (входить до групу компаній "Енергетичний стандарт" Костянтина Григоришина), профспілка якого є ініціатором звернення. У ньому представлені пропозиції, які базуються на практичних можливостях українських машинобудівних компаній у сфері оснащення нафтопромислових і газотранспортних об'єктів.
Зокрема, мова йде про потужності ВАТ "Сумське НПО ім. М.В.Фрунзе", які дозволяють виготовляти повний комплекс устаткування для газової і нафтової промисловості. Підприємство готове забезпечити ГТС України могутніми сучасними компресорами, системами автоматичного керування й іншим устаткуванням. Підприємства-партнери ВАТ "Мотор Січ" і ВАТ "Заря-Машпроект" - газотурбінними установками; ТОВ "Чернівецький машзавод" і ТОВ "Сніжнянськхіммаш" - газоочисним, газопідготовчим устаткуванням та арматурою.
На думку генерального директора ВАТ "Сумське НПО ім. М.В. Фрунзе" Ігоря Іванова, технічні можливості вітчизняних машинобудівних компаній дозволяють на 90% забезпечити процес реконструкції ГТС.
"Українське устаткування напевно буде дешевше за ціною, не поступаючись в плані якості закордонним аналогам. Наша перевага також у можливості забезпечення місцевого сервісного обслуговування газотранспортних об'єктів. Але головне - залучення українських машинобудівників до реконструкції ГТС повинне позитивно позначитися на рості національного ВВП, зайнятості населення, що, безумовно, повинне бути першим пріоритетом для будь-якого уряду", - заявив він.

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Yandex , Yandex Blog , Rambler , MSN , Yandex Something , Googlebot .

Статистика