Jam-Warez

Найпопулярніші статті


Голубцы овощные квашеные

Категорія: Кулінарія
Розмістив: Admin | Переглядів: [280] | Коментарі [0] | 27 квітня 2009










Весьма оригинальный рецепт, рекомендую. Зимой голубцы – в самый раз.

Капуста, морковь, петрушка, укроп, чеснок, грибы солёные, перец красный горький (у меня молотый), соль, масло растительное душистое.














Жарим чеснок














Перетереть слегка капусту с солью ( на 1 кг.шинкованной капусты 20 гр соли), добавить петрушку и укроп














Добавить жареный чеснок, перец, солёные грибы














Готовая масса














Кочан капусты обвариваю, как на голубцы, срезаю утолщения на листьях














Упаковываю














Готовые голубцы плотно уложить, оставить под прессом дня 3. Пробовать на вкус. Хранить в холодильнике. Длительному хранению не подлежит.














Голубец в разрезе













raissa2006.livejournal.com/

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 3

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Yandex , Rambler , MSN , Googlebot , Googlebot Image .

Статистика