Jam-Warez

Найпопулярніші статті


За минулу добу на Буковині згоріли 3 автомобіля

Розмістив: Admin | Переглядів: [112] | Коментарі [0] | 27 квітня 2009
26 квітня о 21:35 у с. Станівці Глибоцького району загорівся гараж, що був прибудований до літньої кухні. На місце події прибули дві місцеві пожежні команди з с. Станівці та Тарашани, а також глибоцькі рятувальники. До прибуття вогнеборців місцеві мешканці намагалися загасити вогонь водою, що передавали відрами, проте полум'я встигло набрати неабиякої сили та швидко поширювалося покрівлею гаража. За 7 хвилин пожежу було ліквідовано. Вогонь пошкодив автомобіль. Як встановили фахівці ГУ МНС, причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі низької напруги в моторному відсіку автомобіля.
Кількома годинами пізніше загорівся автомобіль ЗАЗ-938М, що знаходився на автостоянці у м. Кіцмань. За кілька хвилин на місце пожежі прибули кіцманські вогнеборці. Горів моторний відсік автомобіля. Пожежу вдалося ліквідувати менш, ніж за 5 хвилин. Вогонь знищив моторний відсік двигуна та пошкодив салон автівки. Причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі в автомобілі.
27 квітня близько 04:30 у Чернівцях по Проспекту Незалежності загорівся автомобіль „Інфініті”. Менш, ніж за 5 хвилин на місце події прибули два відділення чернівецьких рятувальників. Горів моторний відсік джипа. Власник автомобіля намагався самотужки загасити полум’я водою, однак це йому не вдалося. Пожежникам знадобилося 15 хвилин, щоб ліквідувати загоряння. Вогонь пошкодив моторний відсік та салон автомобіля. Силами вогнеборців вдалося врятувати від знищення кузов автівки та поруч припарковану машину загальною вартістю 100 тис. грн. Причина виникнення пожежі поки що встановлюється фахівцями ГУ МНС.
25 квітня у с. Лашківка Кіцманського району загорівся піднавіс, в якому зберігалися дрова. На місце події терміново прибули кіцманські вогнеборці. Вогнем було охоплено весь дерев’яний піднавіс. За 5 хвилин пожежу було ліквідовано. Вогонь знищив піднавіс та дрова, які в ньому зберігалися. Вже встановлено, що причиною пожежі стала необережність мешканців під час спалювання сміття поруч з піднавісом.
24 квітня о пів на восьму ранку у м. Заставні загорілася господарська будівля та гараж. У лічені хвилини на місце події прибули заставнівські вогнеборці. Місцеві мешканці намагалися загасити полум”я водою, проте вогонь швидко поширювався дерев’яною покрівлею сараю. Працівники МНС встигли вивести з гаража автомобіль ГАЗ. За 15 хвилин пожежа була ліквідована. Вогонь знищив шифер та дерев’яні конструкції покрівлі, проте збитки могли бути набагато серйознішими: поруч з сараєм та гаражем розташовано будівлі типографії та приватного магазину. Окрім того, силами вогнеборців врятовано від знищення житловий будинок та літню кухню. Причина виникнення пожежі поки що встановлюється фахівцями ГУ МНС. А 26 квітня о 01:30 у с. Буденець Сторожинецького району загорівся приватний дерев’яний будинок. На місце події прибули сторожинецькі вогнеборці та пожежні команди з п’яти навколишніх селищ. Горіла драночна покрівля будинку. Боротьба з полум’ям тривала близько 20 хвилин, адже вогонь швидко поширювався дерев’яними конструкціями будинку. Загиблих та травмованих на пожежі не було, однак вогонь знищив дерев”яний будинок. Від загоряння вдалося врятувати прилеглу господарську споруду. Причина виникнення пожежі ще встановлюється. Інформує Центр пропаганди ГУ МНС України в Чернівецькій області.

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Rambler , Yandex , Yandex Blog , MSN , Yandex Something , Googlebot .

Статистика