Jam-Warez

Найпопулярніші статті


У головному управлінні Пенсійного фонду України в Чернівецькій області відбулася виставка живопису Івана Гемері

Розмістив: Admin | Переглядів: [138] | Коментарі [0] | 28 квітня 2009
27 квітня 2009 року у приміщенні головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області відбулося відкриття виставки полотен живопису колишнього працівника Пенсійного фонду, художника Івана Гемері. Саме тут зібралися колеги, друзі та рідні художника, поціновувачі його таланту. Про це повідомляє прес-служба головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.
Іван Гемері нині пенсіонер. Для першої в житті персональної виставки він вибрав установу, в якій пропрацював не один рік. Як художник, перед своїми колишніми колегами постав уперше, хоча малював ще змалку. Вчився художньому мистецтву самотужки. Нині в його колекції понад півсотні картин на різну тематику. На виставці представлені тридцять. Малює художник аквареллю та гуашшю. Зазвичай це пейзажі тих місць, які пов’язані із якоюсь значною подією в його житті. Тому і назва символічна – «Любімо життя».
Відкрив зібрання начальник головного управління Пенсійного фонду області Михайло Романів, який відзначив, що саме такі заходи мають велике пізнавальне значення, допомагають побачити прекрасне поруч та єднають людські серця.
На відкритті виставки виступив і голова обласної спілки письменників, Василь Васкан, який відмітив, що видатне завжди вражає своєю простотою і природністю, воно ніби є продовженням самої людини, її здібностей, таланту, здійсненням надій і сподівань. Тому такі заходи просто необхідні, бо ж нема кінця життю і творчості, є лише вічна спрага за прекрасним, яке й врятує світ.
Зі словами вдячності та чудовими відгуками звернувся до винуватця свята та присутніх і товариш юності Івана Гемері Йосип Бурка, а також колишні колеги художника по роботі в Пенсійному фонді. В свою чергу, Іван Гемері подякував керівництву головного управління, зокрема, М.В. Романіву за чудову організацію виставки, підтримку та взаєморозуміння. При цьому зазначив, що життя – дарована Богом мить, і дуже важливо знайти своє місце в ньому. А творити прекрасне, оспівувати та любити світ – покликання митця.
Слід відмітити, що присутні були вражені раптом вибухнулими кольорами і народними сюжетами українського малярства. Картини Івана Гемері ніби повернули всіх у світ дитинства, у казку, у колиску духовності, звідки береться сила і натхнення для життєвих доріг і чесних справ. Численні присутні побачили картини, на яких вирує життя, б’ється народна думка, співає душа, купається серце та злітає пісня.
Слова вдячності гостей виставки звучали і на адресу керівництва головного управління Пенсійного фонду області, адже все, що зроблено і робиться в ім’я процвітання та пропагування української ідеї та духовності - вічне, як народ, як Україна.

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Rambler , Yandex , Yandex Blog , MSN , Yandex Something , Googlebot .

Статистика