Jam-Warez

Найпопулярніші статті


В середу Чернівці "атакуватимуть марсіани"?

Розмістив: Admin | Переглядів: [110] | Коментарі [0] | 28 квітня 2009
В принципі нічого складного. ВГР «Народна армія спасіння» з’явилась на політичному небосхилі лише декілька тижнів тому. Але за цей час організація вже провела мітинги в кількох містах: Запоріжжя (20 березня), Кременчуг (28 березня) та Черкаси (3 квітня). Тобто рівно через тиждень, за попередньої медіа-підтримки - акція в новій області.

Без складного аналізу, очевидно, що в умовах, коли з дня на день розпочнуться президентські перегони, така чітка організована діяльність свідчить про те, що хтось, наплювавши на політичну етику, рванув з фальш-старту. Проте всі мітинги збирали мізерні 50-80 чоловік кожен. Крім того громадська організація прямо ні за кого не агітує, обмежується загальною констатацією кризи. Весь цей калейдоскоп примушує зробити висновок, що стартонув не серйозний кандидат, але такий, в якого є певні фінансові можливості і необґрунтовані президентські амбіції. Хто?

І тут на допомогу приходить сама «армія спасіння». Справа в тому, що на акціях в інших містах просили присутніх підписати таку собі петицію, в якій начебто «народ» просить не балотуватись на посаду Президента України певних осіб. В число тих, кого просять не брати участь у виборчих перегонах – всі основні претенденти: А. Яценюк, В. Янукович, Ю. Тимошенко, В. Ющенко, В. Литвин, П. Симоненко. То хто ж лишиться? Якщо дійсно викреслити всіх, проти кого налаштовані в «армії порятунку», то з тих, хто заявив про свої президентські амбіції, лишаються відверті аутсайдери - Н.Вітренко, О.Мороз або В.Семенюк-Самсоненко та … Л.Черновецький. На лівих такі «ніякі» в ідеологічному плані акції не схожі ніяк. А от Л.Черновецький цілком підходить на автора.

Власне кажучи, ця «армія» і не приховує, що її формальним лідером є депутат Київської міської ради, лідер фракції «Громадський актив Києва» О.Пабат. Нагадаю, що ця фракція є симпатиком Л.Черновецького та входить у «промерську» більшість. Отакий пазл.

Про те, хто такий О.Пабат та його зв'язок з Л.Черновецьким просто чудово написано в статтях: http://kiyany.obozrevatel.com/news/2007/4/23/30556.htm та http://noviny.narod.ru/VV-00000135.html .

Отже, тримайтесь - «марсіани наступають», як кажуть зараз кияни.

Використано матеріали http://www.pravda.mk.ua/ , http://loza88.livejournal.com/ та власн. інформ.
Зображення - http://durdom.in.ua/

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Rambler , Yandex , MSN , Yandex Something , Googlebot , Yandex Blog .

Статистика