Jam-Warez

Найпопулярніші статті


Чернівці вже активно готуються до наступної зими

Розмістив: Admin | Переглядів: [130] | Коментарі [0] | 30 квітня 2009
Заходи з підготовки міського господарства міста до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 20009-2010 років затвердив 28 квітня виконавчий комітет міської ради. На їх виконання передбачено майже 14 мільйонів гривень, з яких 4,8 млн. грн. – це кошти міського бюджету, понад 9,2 млн. грн. – власні кошти комунальних підприємств.
Міський голова Микола Федорук закликав усі підприємства, установи та організації, незалежно від форми власності, також розробити чіткі плани підготовки до зими та передбачити кошти на їх и виконання, основну увагу приділивши заходам енергозбереження. Про це повідомляє прес-центр Чернівецької міської ради.
На підготовку господарства водоканалу до зими передбачено 2 млн. 74 тис. грн., з яких півмільйона гривень – кошти бюджету міста, а майже 1,6 млн. грн. – кошти підприємства. Перші роботи у цьому напрямку водоканал вже розпочав із заміни ділянки аварійного водогону діаметром 1000 мм в районі вулиці Оршівської.
Загалом до осені водоканал планує відновити ділянку трубопроводу в районі вул. М. Олімпіади, замінити аварійну ділянку напірного каналізаційного колектора, 3,5 км аварійних водопровідних мереж та майже кілометр мереж водовідведення, відремонтувати та замінити 80 засувок на водопровідних мережах, 152 пожежних гідранти та 35 водопровідних колонок, очистити, прохлорувати та промити 8 резервуарів чистої води на насосних станціях.
КЖРЕПи та інші підприємства, які утримують житловий фонд міста, на підготовку його до зими запланували витратити майже 1,4 мільйона гривень.
За ці кошти передбачено заготовити 578 кубометрів матеріалу для посипання, відремонтувати в 315 будинках внутрішньобудинкові мережі холодного водопостачання, 129 будинках - каналізаційні мережі, 97 будинках здійснити реконструкцію електрощитових, 63 – ремонт опалювальних печей, 216 - ремонт оголовків димовентканалів, 309 – ремонт покрівель. З переліком будинків, де здійснюватимуться ці роботи, можна ознайомитися у районних радах та у КРЕПАх чи інших підприємствах, що утримують житловий фонд.
На підготовку до зими міських закладів освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту цього року передбачено майже 2,3 мільйона гривень, з яких 1 млн. 18 тис. грн. буде спрямовану в охорону здоров’я, 795 тис. грн. – освіту, 416 тис. грн. – культуру, 42 тис. грн. – у галузь фізкультури та спорту.
Зокрема, цього року передбачено капітально відремонтувати системи опалення, водопостачання та водовідведення в центрі дитячої та юнацької творчості на вул. Головній, 224, збудувати санвузли в ЗОШ №38, забезпечити наладку автоматики в котельнях та перевірку лічильників газу, тепла, води в усіх закладах освіти.
В закладах охорони здоров’я міста буде забезпечено підготовку 7 резервних джерел електропостачання та створення для них необхідних запасів пального, здійснено поточні і капітальні ремонти приміщень в пологових будинках, міських лікарнях №2, 3, 4, поліклініках №1, 2, 3, міській станції швидкої допомоги, ремонт дахів і заміну водовідвідних елементів в лікарні №4, поліклініці №2 та поліклініці профоглядів, ремонт систем водопостачання, опалення та автоматики котелень, підготовку транспортних засобів, а також 6 овочесховищ, заготівлю понад 80 тонн картоплі і овочів.
Заплановано забезпечити поточний ремонт систем опалення в 6 спортивних залах, заміну батарей опалення в легкоатлетичному манежі на вул. Головній, 69, ремонт велосипедної бази на вул. Герцена, 5, а також встановлення електробойлерів в душових стадіонів «Буковина», «Мальва» та ФОК «Олімпія».
У галузі культури передбачено утеплити горище над глядацьким залом кінотеатру «Чернівці», капітально відремонтувати приміщення бібліотеки філіалу №2 для дітей на вул. Стасюка, 13А, замінити газовий котел в муніципальній бібліотеці ім. А.Добрянського та газовий лічильник в міському культурно-просвітницькому центрі на вул. Руській, 222, збудувати туалети в музичній школі №3, виконати роботи з вогнезахисту горища Центрального палацу культури на Театральній площі та виготовити проектно-кошторисну документацію на встановлення індивідуальних котелень в двох корпусах музичної школи №1 на вул. О.Кобилянської.

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
MSN , Rambler , Yandex , Yandex Blog , Yandex Something , Googlebot .

Статистика