Jam-Warez

Найпопулярніші статті


Новообраний позапартійний мер Герци виявився членом Єдиного Центру – вибори можуть визнати недійсними

Розмістив: Admin | Переглядів: [124] | Коментарі [0] | 5 травня 2009
На виборах Герцаївського міського голови перемогу здобув Василь Скрипкару, який є членом партії Єдиний Центр, а переможець на виборах голови Мариничівської сільської ради (Путильський район) Юрій Григоряк вступив до лав Єдиного Центру. Про це повідомила прес-служба Чернівецької обласної організації Єдиний Центр. Водночас, за даними виборчих комісій, обидва переможця балотувалися як позапартійні. Про це повідомляє ЗІК .
За даними виборчої комісії, кандидат на посаду Герцаївського міського голови Василь Скрипкару, який здобув перемогу на виборах, зареєстрований шляхом самовисування як позапартійний.
Як повідомила нашій редакції прес-служба Чернівецької обласної організації Єдиного Центру: "останній термін надання документів для реєстрації кандидатів на посади сільських, селищних та міських голів на виборах 3 травня 2009 року спливав 24 березня 2009 року. В.Скрипкару набув членства у Єдиному Центрі з 26 березня, тому, з об’єктивних причин, пан Скрипкару не міг у своїй біографії вказати приналежність до Єдиного Центру".
У зверненні до ЗМІ Чернівецька облорганізація ЄЦу закликала усі політичні сили мати мужність визнавати свої поразки, не вводити в оману загал, використовуючи неперевірену інформацію.
Натомість, згідно інформації ЗІКу , офіційним кандидатом Єдиного Центру на виборах Герцаївського міського голови був директор Герцаївської ЗОШ Сергій Чабану, який набрав лише 7,35% голосів виборців.
Юрій Григоряк, який здобув перемогу на виборах голови Мариничівської сільської ради, також балотувався шляхом самовисування як позапартійний. Як повідомили ЗІКу у прес-службі облорганізації Єдиного Центру, про свій намір вступити до лав цієї партії він заявив вже після перемоги на виборах. Єдиний центр на виборах голови Мариничівської сільської ради представляла соцпрацівник Марія Григоряк, яка отримала другий результат, набравши 25,1% голосів виборців.
Фото партійного квитка надане прес-службою ЄЦу на підтвердження факту приналежності пана Скрипкару до партійних лав Єдиного Центру

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Rambler , Yandex , Yandex Blog , MSN , Yandex Something , Googlebot .

Статистика