Jam-Warez

Найпопулярніші статті


Протягом минулих вихідних днів в Чернівецькій області виникло7 пожеж, під час яких загинуло двоє людей

Розмістив: Admin | Переглядів: [140] | Коментарі [0] | 5 травня 2009
Протягом минулих вихідних днів в Чернівецькій області виникло7 пожеж, під час яких загинуло двоє людей
2 травня необережність під час паління 61-річного мешканця с. Замостя Вижницького району призвело до пожежі в його оселі. Ввечері чоловік ліг відпочити та запалив цигарку. Коли чоловік заснув недопалок впав в постільні речі та спричинив їх займання. Пожежу вранці помітили сусіди та кинулись на допомогу. Ліквідувати загорання не склало значних труднощів. Чоловіка з опіками тіла було передано працівникам швидкої медичної допомоги районної лікарні. На жаль, через деякий час від отриманих опіків чоловік помер.
За аналогічних обставин ще одне людське життя вогонь забрав 4 травня в м. Сокиряни. Пожежно-рятувальні підрозділи, що прибули за викликом виявили тіло 43-річного місцевого мешканця у його власному помешканні без ознак життя. Чоловік отруївся чадним газом.
З початку 2009 року в Чернівецькій області на пожежах загинуло 25 людей, переважна більшість з них через паління в ліжку.
Через паління виникло ще дві пожежі, на щастя, на цей раз ніхто не загинув. Так, 3 травня в м. Чернівці по вул.. Федьковича виникла пожежа в закинутому будинку. Причиною пожежі стало необережність під час куріння невстановленою особою. А наступного дня недопалок кинутий невстановленою особою призвів до пожежі в житловому будину на вул. Дзержика обласного центру.
1 травня виникла пожежа в підвальному приміщенні в житловому будинку по вул. П. Кільцевій. Черговий караул пожежно-рятувального підрозділу змушений був працювати в апаратах захисту органів дихання, через сильне задимлення. Протягом 20 хвилин пожежу було ліквідовано.
Несправність електромережі призвело до пожежі в житловому будинку 2 травня в с. Костинці Сторожинецького району. Внаслідок того, що стіни будинку були з дерева, вогонь швидко поширився по будівлі. Сторожинецькі рятувальники, що прибули на місце виклику ліквідували пожежу за нетривалий час.
3 травня рятувальники смт. Берегомет ліквідували пожежу, що виникла в автомобілі «Фіат Дукато». Вогнем було пошкоджено моторний відсік та салон автівки. Причина загорання на даний час встановлюють фахівці ГУ МНС.
Дитячі пустощі з вогнем призвели до пожежі 3 травня на вул. Стрийській обласного центру. Місцем виникнення пожежі став дачний будинок. Внаслідок того, що будівля була дерев’яна вогонь швидко поширився по всьому будинку та через певний час перекинувся на поруч розташовані два дачні будиночки. Рятувальники, що прибули за викликом повинні були швидко діяти, адже вогонь набравши значної сили, складав чималу загрозу. Пожежу вдалося ліквідувати через півгодини. Вогнеборцям вдалося врятувати майно чернівчан на загальну суму 400 тис. гривень. Інформує центр пропаганди ГУ МНС України в Чернівецькій області.


стаття написана 2009-05-05 15 24 00 переглядів: 6



Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 12

На сайті: 1
Гостей: 5

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Yandex , Rambler , MSN , Googlebot Image , Googlebot .

Статистика