Jam-Warez

Найпопулярніші статті


Кращим молодим поетом Чернівців стала авторка рукопису під назвою «Румба із команданте»

Розмістив: Admin | Переглядів: [144] | Коментарі [0] | 7 травня 2009
Лауреатом VIII літературного конкурсу імені Вадима Коваля визнана студентка 4 курсу інженерно-технічного факультету Чернівецького нацуніверситету Єлена Даскал за поетичний рукопис під назвою «Румба із команданте». Як винагороду їй вручено наклад книги «Румба із команданте», яка, згідно умов конкурсу, була видана за кошти міського бюджету. Про це повідомляє прес-центр Чернівецької міської ради.
Журі відзначило також дипломантів літературного конкурсу імені Вадима Коваля. Ними стали Наталія Угринчук, Наталія Єрьоменко, Олена Божик, а у молодшій віковій групі - Оксана Андроник.
Традиційно у церемонії оголошення переможця конкурсу взяли участь імениті гості. Цього року в гостях у літературного конкурсу ім. В.Коваля були відомі письменники, видавці, громадські діячі брати Віталій і Дмитро Капранови, а також колишній чернівчанин Сергій Пантюк - засновник мистецької асоціації «Сокіл», яка у 2001 році стала ініціатором цього молодіжного літературного змагання.
Спеціальними призами від гостей дипломантам стали книги та сертифікати на публікацію на сайті «Інша література».
З часу заснування лауреатами конкурсу ім. Вадима Коваля стали 12 літераторів-початківців, до оргкомітету надійшло понад двох сотень рукописів молодих авторів. До роботи над дизайном книг-переможців конкурсу традиційно запрошуються молоді художники та фотохудожники. Так, у дизайні книги Єлени Даскал була використана фоторобота чернівчанина Івана Паліса.
Довідково. Літературний конкурс імені Вадима Коваля було засновано у Чернівцях в 2002 році відділом у справах сім’ї та молоді Чернівецької міської ради, міським центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді та молодіжною мистецькою асоціацією «Сокіл».

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Rambler , Googlebot , Yandex , MSN , Yandex Something , Yandex Blog .

Статистика