Jam-Warez

Найпопулярніші статті


Виконання зобов’язань забудовниками та орендарями – на контролі у Чернівецької міської влади?

Розмістив: Admin | Переглядів: [107] | Коментарі [0] | 12 травня 2009
46 навантажень рекомендаційного характеру до забудовників прийнято у першому кварталі цього року рішеннями сесій та виконавчого комітету міської ради. З них 16 навантажень на загальну суму 38,0 тис.грн. вже виконано. Про це повідомляє прес-центр Чернівецької міської ради.
На виконання рішень 2005-2008 років до бюджетів міста різних рівнів впродовж першого кварталу цього року від забудовників надійшло 387,30 тис.грн. (виконання навантажень, які носять зобов’язуючий характер) та 43,0 тис.грн. (виконання рекомендаційних навантажень). Загалом надходження до бюджетів різних рівнів від забудовників у рахунок виконання навантажень зобов’язуючого та рекомендаційного характеру за три місяці цього року склали 468,30 тис. грн.
На рахунок громадської організації «Фонд-Чернівці-600» у 2009 році на виконання рішень попередніх років надійшло 40,0 тис. грн.
Відділ контролю платежів департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради розробив також схему контролю сплати одноразових внесків за договорами оренди, яка здійснюється після державної реєстрації договорів оренди. За три місяці цього року зареєстровано 154 примірники договорів оренди, за 80 з них сплачено одноразові внески. За рахунок цього джерела до цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Чернівців надійшло 65,13 тис.грн.
Працівники відділу контролю платежів у І кварталі цього року зобов’язали юридичних та фізичних осіб виконати 33 види різних зобов`язань, в тому числі 30 щодо укладання договору відповідно до Положення про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Чернівців.

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Rambler , MSN , Yandex , Yandex Blog , Yandex Something , Googlebot .

Статистика