Jam-Warez

Найпопулярніші статті


Федорук проти підприємців – або «Джек пот на 300 тис. грн. Частина 4 (записи із перебігу судового засідання)

Розмістив: Admin | Переглядів: [111] | Коментарі [0] | 14 травня 2009
Народ - единственный критик,
чье суждение имеет цену.
Марк Твен

Нагадуємо, що народний депутат Гасюк П.П. (БЮТ) та працівник запасу СБУ-КГБ, голова міськради Федорук М.Т. оцінили критику підприємців у 300000грн. і намагалися через суд стягнути дану суму з підприємців. Очевидність незаконного тиску на підприємців за критику цими особами не викликає сумніву. Як нащадки ВКП(Б), цей реліктовий дует ренегатів, мав би пам’ятати, що критика це один із основних методів більшовитського виховання та підвищення революційної пильності партії… Але вся моральність людини полягає у її намірах (Жан Жак Руссо) .
БЮТ замість виконання гасла Майдану – «бандюгам тюрми», об’єднується з головою міськради, для наступу на підприємців, котрі справедливо критикують владу за створення кримінальних схем на ринку та обкрадання міського бюджету. Солодка парочка мера та нардепа намагається створити «свою мораль», зафіксувавши її параграфами «свого закону», використовуючи суди, котрими керує той самий БЮТ.
А той не дивно, так як Ю.Тимошенко утворила Урядову комісію по функціонуванню «Калинівського ринку», а головою призначила пана Є. Корнійчука - (замміністра юстиції, зятя В.Онопенка). Пан замміністра чудово справився з організацією повної бездіяльності комісії, а на єдиному засіданні у серпні 2008р. запропонував Федоруку М.Т. примусити голосувати Чернівецьких депутатів за приватизацію «Калинівського ринку». Отакої…
Як ми писали у попередній статті депутат Гасюк П.П. зійшов з дистанції судових перегонів ганебно програвши суд, підприємцям, навіть не наважившись подати апеляцію. На суді підтвердилася правда про те, що Гасюк не виконує обов’язки депутата, виганяє підприємців з кабінету як собак. А його вимоги на 100 тис. грн. до підприємця за нібито нанесену йому шкоду здоров΄ю – виявилися безпідставними, тобто брехливими.
А тим часом у суді продовжується розглядатися позов працівника запасу СБУ-КГБ Федорука М.Т. до підприємців на 200 тис. грн. за те, що нібито його честь заляпали брудом перед Прем΄єр-Міністром України Ю.Тимошенко. Федорук М.Т. обурювався, що його безпідставно звинуватили у злочинному керуванні життям, та бездіяльності під час повені, та незгідний з тим, що у відчаї Гаїна Л., скаржачись на владу, сказала Прем΄єр Міністру : «…що цей мер, настільки обнаглів, настільки ця морда проїлася…».
У прямому ефірі Федорук М.Т. запевняв Буковинців, що не хоче чекати на Божий суд, а буде судитися з підприємцями у земному суді та обов’язково виграє. А суму 200 тис. грн. направить на латання даху психлікарні.
Але мабуть погано вчив історію Федорук у КГБ, так ще Пліній Старший у свій час писав: «Можно быть уверенным лишь в том, что ни в чем нельзя быть уверенным» .
Продовження судового засідання відбулося 06.05.09. І тут сталося щось незрозуміле - адвокат міського голови зачитав папір в суді, що Федорук М.Т. відмовляється від суми 200 тис. грн. для «відновлення свого здоров΄я», що стало для підприємців неочікуваним поворотом справи.
Тобто, Федорук М.Т. зійшов з дистанції Джек Поту - рулетки помсти; і тим самим визнавши своє повне фіаско, визнавши на ділі, що він дійсно не організував евакуацію підприємців Калинівського ринку. А це вже точно є злочин. Він визнав, що брехав суду про шкоду здоров΄ю, яку нібито нанесли підприємці своїм правдивим словом.
Все, що можна сказати у такому випадку, вже раніше сказав Ф.Бекон : « Начавший уверенно кончит сомнениями» .
Правда, єдине про що поки просить міський голова у суддів - так це визнати трішечки неправдою звинувачення про злочинне керування життям людей і обов’язково просив суд направити таке рішення про це до Ю.Тимошенко. Мабуть без такого рішення Премє΄рка попре його із своєї команди, та мерівський ланцюг здере з шиї.
Єдине на що спирається Федорук М.Т. у жалюгідних залишках свого позову так це на те, що нібито, якщо нема кримінального вироку стосовно нього, то підприємці і не мали би права ляпати язиком про злочини та кримінальні наслідки керівництва міського голови. Але ця впевненість примарна, так як підприємці можуть нагадати відомий вислів «Железного Фєлікса» - «То, что у Вас пока нет судимости, не Ваша заслуга, а наша недоработка».
А за які гроші буде лататися дах на психлікарні?
Федорук М.Т. по телебаченню запевняв Буковинців, що обов’язково виграє суд та направить суму 200 тис. грн. до шпиталю. Навіщо вводити в оману пацієнтів психлікарні, які вже рік чекають нового даху.
Навіщо тринькати 10 000 грн. на судове мито, оплачувати двох адвокатів, дарувати земельні ділянки суддям та прокурорам, якщо перед самим показовим виступом Чернівецького примарія у суді по утиску основоположних прав і свобод людини, свободи слова та демократії, - останній дає задньої.
Про таку справу в народі кажуть – пустити вітра з черва та ще й проти вітру.
Суд продовжиться 25.05.09 р., де одним усміхнеться на суді Фортуна, другим – Феміда. Але головне щоби пов΄язка з очей Феміди не впала їй на рота.

Петро Калинівський


P.S.
Третю частину (передісторію ситуації) можна переглянути за наступним посиланням - http://www.press.cv.ua/news.php?id=6196

Другу частину (передісторію ситуації) можна переглянути за наступним посиланням - http://www.press.cv.ua/news.php?id=6040

Першу частину (передісторію ситуації) можна переглянути за наступним посиланням - http://press.cv.ua/news.php?id=5518


Телевізійний ролик, щодо першопричини історії:

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Yandex , Rambler , MSN , Yandex Blog , Googlebot , Yandex Something .

Статистика