Jam-Warez

Найпопулярніші статті


На Буковині закрили вже 14 гральних закладів

Розмістив: Admin | Переглядів: [98] | Коментарі [0] | 14 травня 2009
У зв’язку з пожежею, що трапилася 7 травня в приміщенні залу гральних автоматів Дніпропетровська, в результаті якої загинуло 9 осіб та 11 постраждало, уряд наказав призупинити дію ліцензій гральних закладів на місяць, починаючи з 8 травня. За цей час Держпромнагляд, МНС та інші контролюючі органи мають провести перевірку усіх гральних закладів.
– До Чернівців розпорядження Кабміну про вжиття заходів щодо підвищення рівня безпеки громадян надійшло 12 травня, – каже заступник начальника Головного управління економіки ОДА Олександр Тимчук. – Згідно із розпорядженням, ми призупинили дію ліцензій гральних закладів на місяць. Їхніх власників про призупинення ліцензій попередили в письмовій формі. Також перевіряємо гральні заклади із органами місцевого самоврядування та всіма контролюючими органами.
В економічному відділі адміністрації зазначили, що ліцензію ТОВ “Порив”, якому належить мережа гральних клубів “Метро-Джекпот”
(в гральному закладі одного з них сталася трагедія у Дніпропетровську), повністю анулюють, а з тих, хто не виконуватиме розпорядження Кабміну, стягуватимуть штраф розміром 1 млн. 700 грн.
До позапланових перевірок в гральних закладах області взялися працівники МНС.
Як зазначив помічник начальника ГУ МНС Олексій Смирнов, працівники органів пожежного нагляду ГУ МНС перевірятимуть заклади грального бізнесу з 8 по 22 травня. Станом на тринадцяте травня в області закрили 14 ігрових закладів, де було порушено вимоги пожежної безпеки. Відновити свою роботу вони зможуть лише після усунення недоліків.
Проти поспішної заборони грального бізнесу виступають працівники гральної індустрії, які побоюються втратити робочі місця та на місяць залишилися безробітними.
За словами працівника одного із гральних закладів міста Олександра Кожокаря, заклад в якому він працює, тимчасово закрили, а після відкриття пообіцяли скорочення штату.
Ольга Максимюк, "Погляд"

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Rambler , Yandex , Yandex Something , Googlebot , MSN , Yandex Blog .

Статистика