Jam-Warez

Найпопулярніші статті


За що шрафують чернівчан?

Розмістив: Admin | Переглядів: [222] | Коментарі [0] | 14 травня 2009
Чернівчан штрафують за сміття у подвір’ї та біля гаражу, брудні колеса, самовільну рекламу, несвоєчасну реєстрацію дитини та порушення правил використання пам’яток.
80 чернівчан, які допустили порушення на території Першотравневого району, притягнули у квітні ц.р. до адмінвідповідальності у Чернівцях. З них 73 оштрафовано за порушення правил благоустрою, 3 - за порушення правил охорони і використання пам'яток історії та культури, 2 - за порушення правил торгівлі на ринках, 2 – за несвоєчасну реєстрацію народження дитини. Про це повідомляє прес-центр Чернівецької міської ради із посиланням на заступника голови Першотравневої районної ради Юрія Штефуника.
Найбільше у квітні порушників - відповідно 24 та 11 - притягнуто до адмінвідповідальності за відсутність угоди та сплати за вивіз твердих побутових відходів та встановлення малогабаритної реклами без відповідних документів.
6 громадян оштрафовано за захаращення двору спільного користування, 4 - за засмічення території при здійсненні стихійної торгівлі, ще 4 - за неприбирання території та прилеглої території до гаражних кооперативів, 2 - за неприбирання території житлово-будівельних кооперативів, 3 - за виніс бруду автомобільним транспортом на проїжджу частину, 4 - за відсутність урни при вході в магазин, 3 - за виніс будівельного сміття на пункт збору твердих побутових відходів, 1 - за відсутність огорожі на будівельному майданчику, 3 - за розклеювання рекламних оголошень в невстановлених для цього місцях.
Найбільші штрафи сплатили громадяни за неприбирання території та прилеглої території до гаражних кооперативів, розклеювання рекламних оголошень в невстановлених для цього місцях та встановлення малогабаритної реклами без відповідних документів, за порушення правил охорони і використання пам'яток історії та культури, а також порушення правил торгівлі на ринках (у середньому по 77-102 грн. з одного порушника) .

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 7

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Rambler , Yandex , Googlebot .

Статистика