Jam-Warez

Найпопулярніші статті


За минулі вихідні у Чернівцях виникло 2 пожежі

Розмістив: Admin | Переглядів: [127] | Коментарі [0] | 18 травня 2009
Впродовж вихідних днів диспетчери оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Чернівецькій області отримали низку повідомлень про виявлення застарілих боєприпасів у різних куточках краю. Так, 14 травня у с. Атаки Хотинського району було виявлено одну мінометну міну калібру 51 мм часів ІІ Світової війни. 16 травня у с. Годилів Сторожинецького району на присадибній ділянці було виявлено один артснаряд часів І Світової війни, а в Чернівцях по вул. Руській, на території незавершеного будівництва, було виявлено один артснаряд часів ІІ Світової війни. 17 травня у с. Снячів Сторожинецького в лісосмузі було виявлено 1 мінометну міну часів ІІ Світової війни. Група піротехнічних робіт ГУ МНС проводить роботи по знешкодженню усіх виявлених вибухонебезпечних предметів.
З початку року на території Чернівецької області виявлено вже 46 боєприпасів часів війни у 40 місцях, які піротехнічною групою ГУ МНС було вилучено та знешкоджено у встановленому порядку.
Пам’ятайте, у разі виявлення підозрілих предметів, схожих на застарілі боєприпаси, потрібно:
- позначити місце знахідки і подбати про неможливість доступу до нього інших людей;
- повідомити про знахідку за телефонами 101 або 102 та дочекатись прибуття відповідних підрозділів, які вивезуть та знешкодять вибухівку.
16 травня у Чернівцях по вул. Стефаника загорівся автомобіль марки „PEUGEOT”. Пожежники за кілька хвилин ліквідували полум’я. Вогонь пошкодив електромережу та моторний відсік легковика. Причина пожежі нині встановлюється фахівцями ГУ МНС.
А 17 травня по вул. Білоусова виникла пожежа в одній з квартир 2-поверхового житлового будинку. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися: мешканці самотужки загасили полум’я. Вогонь закоптив приміщення квартири, пошкодив меблі та електролічильник. Вже встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення електролічильника. Інформує центр пропаганди ГУ МНС України в Чернівецькій області.

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 11

На сайті: 1
Гостей: 5

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Googlebot , Yandex , Googlebot Image , MSN .

Статистика