Jam-Warez

Найпопулярніші статті


Діти Буковини долучилися до конкурсу Клич друзів – граймо разом!» (+ фото)

Розмістив: Admin | Переглядів: [111] | Коментарі [0] | 25 травня 2009
Благодійна організація «Фонд братів Кличків» оголосила конкурс «Клич друзів – граймо разом!» на встановлення 12-ти дитячих спортивних майданчик по території України.
В рамках конкурсу діти та їх батьки, які мешкають в одному дворі, разом з громадськими організаціями мають спільно прибрати двір, посадити дерева, облаштувати шпаківні тощо. Фоторепортаж про захід необхідно додати до колективного клопотання. Після розгляду заявок конкурсна комісія визначить 12 сіл і міст, в яких Фонд братів Кличків спорудить сучасні майданчики.
«Для Чернівців та й Буковини в цілому проблема відсутності сучасних спортивних майданчиків є однією із найважливіших у молодіжній політиці, – прокоментував конкурс Володимир Бешлей, голова Спілки Активної Молоді. –Ми не мали права проігнорувати цей актуальний для нашої молоді конкурс, тож наша організація подала відповідні документи до конкурсної комісії. Ми також стимулювали інші громадські організації Буковини брати участь у конкурсі. Вважаю, що чим більше заявок надійде з нашого краю, тим більше зростуть шанси, що сучасний майданчик з’явиться в нашій області.»
21 травня 2009 року Фан-клубу Братів Кличко, Спілка Активної Молоді та діти, що проживають в мікрорайоні «Калічанка» провели акцію із прибирання та озеленення конкурсної території між будинками №30 та 32 по вулиці Білоруській. Результатом заходу стало повне очищення двору від сміття, також було висаджено 4 кущі горобини, 2 верби та 8 ялинок (фото №1-2).
Варто зазначити, що повну підтримку молодіжних ініціатив щодо участі в конкурсі «Клич друзів – граймо разом!» висловили Чернівецька міська рада, Першотравнева та Шевченківська районні ради, КЖРЕП №12 та ЗНЗ №16.
Схожі заходи вже організовано за участю дітей і молоді Чернівецькою міською учнівською радою на вулиці Комарова та Бернівською сільською громадською організацією «Промінь Надії» на берегах річки Дністер.
Тому сподіваємося, що конкурсна комісія Благодійної організації «Фонд братів Кличків» підтримає ініціативи дітей Буковини.
Останній термі подачі заявок на конкурс «Клич друзів – граймо разом!» визначено 25 травня 2009 року, детальнішу інформацію про умови конкурсу можна дізнатися на сайті http://www.klichkofund.org.ua

Фоторепортаж:


Висаджування ялинок


Очищення від бур'яну та сміття прибудинкової території


Очищення від бур'яну та сміття прибудинкової території - 2


До початку прибирання берегів р. Дністер


До початку прибирання берегів р. Дністер - 2


Після закінчення прибирання берегів р. Дністер


Після закінчення прибирання берегів р. Дністер - 2


Є.Олійник, «САМ»

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 11

На сайті: 1
Гостей: 5

Список користувачів :
.

Список Роботів:
MSN , Yandex , Googlebot , Googlebot Image .

Статистика