Jam-Warez

Найпопулярніші статті


Розбійний напад на депутата Чернівецької облради від БЮТ був скоєний з корисливих мотивів без будь якого політичного підтексту

Розмістив: Admin | Переглядів: [42] | Коментарі [0] | 18 червня 2009
5 червня близько 1-ї години ночі група осіб в камуфляжній формі та масках вчинили спробу проникнути в житло депутата Чернівецької обласної Ради Василя Любимського. При спробі проникнення один із нападників вдарив господаря будинку по голові, Любимський у свою чергу поранив одного із нападників з гладкоствольної рушниці 12 калібру. Після того як нападники зустріли подібний опір вони втекли з місця злочину. Про це повідомляє ЧУМВС.
В результаті проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів були затримані чотири особи які підозрюються у скоєнні даного розбійного нападу на території Сторожинецького та Вижницького районів, ще двох зараз активно розшукують працівники міліції. Один із затриманих який був поранений, наразі прооперований і знаходиться у лікарні. Троє затриманих жителі м. Тирасполь, республіка Придністров’я, ще один, житель Вижницького району Чернівецької області. Усі троє придністровці раніше судимі, двоє у Придністров’ї за скоєння крадіжок та хуліганств, ще один у Києві за квартирні крадіжки. Судом прийнято рішення про арешт трьох нападників, по ще одному зараз вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – арешт.
Як повідомив сьогодні на прес-конференції Начальник УМВС України в Чернівецькій області Георгій Проскурняк, слідчими допитані затримані учасники розбійного нападу і встановлено, що злочин скоєно з корисливих мотивів і метою злочинців було заволодіння майном та грошовими коштами Любимського. Ніякого політичного чи будь якого іншого підтексту даний злочин не мав. Також на сьогодні встановлена причетність даної злочинної групи до скоєння ще двох злочинів на території Чернівецької області та до 15-ти у сусідній Хмельницькій області. В переважній більшості це крадіжки. Зараз затримані перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території України.

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 12

На сайті: 1
Гостей: 6

Список користувачів :
.

Список Роботів:
MSN , Googlebot , Yandex , Googlebot Image .

Статистика