Jam-Warez

Найпопулярніші статті




 Продаж, прокат GPS-Навігаторів
gps
30 листопада 2009 16:26
Повідомлення # 1


Ранг: Новичок

Репутація: -   0   +
Група: Відвідувач
Повідомлень: 7
Реєстрація: 13.10.2009
ICQ: Не Указано

Попередження:

GPS навігатор - ET922

Активний екран 4,3", операційна система Windows Win CE 5.0 Core, процесор Samsung 2440 400МГц, GPS модуль SIRF Star III, вбудований динамік + вихід на навушники, автомобільне з/у, мережеве з/у, кріплення на лобове скло + кріпильна пластина на торпеду, чохол, картка пам'яті, відтворення відео, музики і фото
Ціна без карт: 164 USD;
Ціна з картами IGO 8 Україна: 184 USD;
Ціна з картами Візіком Україна: 184 USD;
Ціна з картами IGO 8 Європа: 199 USD;


GPS навігатор - Visicom A1130T

Операційна система Win CE 5.0, перегляд фото, прослухування музики (mp3), перегляд відео (mpeg4, DIVX), E-book (txt), калькулятор, можливість використання декількох навігаційних програм.
Ціна без карт: 230 USD;
Ціна з картами IGO 8 Україна: 240 USD;
Ціна з картами Візіком Україна: 240 USD;


GPS навігатор - Infinity-900 4.3

Ve-4390 Infinity-900 4.3 виробник GPS компанія Vio Expert, Інтерактивні двох- і тривимірні детальні карти. Інтерфейс, оптимізований для управління без стилуса. Зручне в роботі багатомовне меню, планування маршруту з великою кількістю проміжних точок і швидкою оптимізацією. Розрахунок дороги залежно від типу транспортного засобу. Три способи прокладки маршруту: найшвидший, найкоротший або економічний. Два методи розрахунку дороги: швидкий і оптимальний. Автоматичне коректування маршруту, інтелектуальний режим день-ніч, голосові і візуальні підказки. Гарантія – 1рік з моменту продажу (у комплекті фірмовий талон)
Ціна без карт: 160 USD;
Ціна з картами IGO 8 Україна: 178 USD;
Ціна з картами Візіком Україна: 178 USD;
Ціна з картами IGO 8 Європа: 196 USD;


GPS-Навігатор Nuvi 205W

Garmin Nuvi 205w - автомобільний GPS приймач початкового рівня, а звідси витікає, що присутні лише найпотрібніші і повсякденні функції. Навігатор вже продається зі всім необхідним забезпеченням і не вимагає яких або інших програм – просто встановіть його в автомобіль і можете спокійно їхати. Nuvi 205w сам прокладає маршрут з врахуванням організації руху і дає необхідні вказівки за допомогою голосових підказок. Вбудована батарея Li-ion дозволяє користувачеві використовувати навігатор і поза автомобілем. Оперативна пам'ять приймача дуже легко може розширюватися за рахунок SD карти. Фото навігація: прив'язка Ваших улюблених фотографій до збережених місць розташування, перегляд зображень, всесвітній годинник, перетворення валюти і одиниць виміру, калькулятор, сенсорний екран, клавіатура Qwerty або ABC (вибір розташування клавіш), Garmin Lock™ (функція захисту від злодіїв), пристрій USB сумісний з Windows® і Mac® OS.
Вартість 216 $


GPS-Навігатор Garmin Nuvi 310

Новинка від Garmin - багатофункціональний GPS навігатор Nuvi 310. Поєднує в собі можливості перекладача, мультимедійного програвача і повноцінного навігаційного приладу. Навігатор можна з легкістю зняти з кріплення і взяти з собою, мультимедійні функції і мала вага дозволяють використовувати Nuvi як зручного портативного медіаплеєра (mp3, відео-файли, формат аудіокниги ebook). У приладі представлені всі останні навігаційні функції GARMIN: автоматична побудова маршруту, голосові підказки (здатні виголошувати назви вулиць). Підтримка стандарту передачі даних Bluetooth ще більше розширює можливості Nuvi 310. Тепер Ви можете використовувати навігатора як засіб для hands-free дзвінків з мобільного телефону.
Вартість 140 $


GPS навігатори, КПК; карти растрові і векторні

GPS НАВІГАТОРИ «ДЛЯ ТАКСІ» (з адресною частиною – вулиці, № будинків), "ДЛЯ ПОДОРОЖЕЙ" (Україна, Європа, Азія) і т.д. Ціна від 996 грн. гарантія 12 - 24 місяці. Карти навігаційні, топографічні, оновлення карт. Ціна від 50 грн.


Ремонт навігаторів

Ремонт, прошивка GPS навігаторів, оновлення програмного забезпечення, векторних і растрових карт для всіх видів навігаторів(Garmin, IGO, Visicom, TomTom і інші).


Прокат GPS-Навігаторів

Якщо Ви ще не готові придбати GPS -навігатор і лише хочете оцінити всі його можливості, або просто виникла потреба одноразово скористатися ним під час відпустки, відрядження і тому подібне, то віднині Ви зможете взяти GPS -навігатор на прокат.
Ціна: 35 UAH
м. Хмельницький, тел. 0382 705734, 0673801734, e-mail: ssp_sat?i.ua, ICQ: 405733026, Сергій


Доставка замовлення
Ви можете забрати свій товар в офісі компаній перевізників: «Автолюкс», «Нічний експрес», «Нова пошта» або інших. Або Ви можете приїхати до нас і забрати Ваше замовлення особисто.

Повідомлення відредагував  gps - 30 листопада 2009 16:33.
«   ::  Різне  ::   »
Быстрый Ответ Відповісти

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 12

На сайті: 1
Гостей: 5

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Googlebot Image , Rambler , MSN , Yandex , Googlebot .

Статистика