Jam-Warez

Найпопулярніші статті


Буковинська "Свобода" занепокоєна наміром очільниці Кабінету Міністрів "продовжувати нещадний тиск влади на незахищені верстви суспільства"

Розмістив: Admin | Переглядів: [65] | Коментарі [0] | 19 квітня 2009
Буковинська "Свобода" занепокоєна наміром очільниці Кабінету Міністрів "продовжувати нещадний тиск влади на незахищені верстви суспільства". У зв'язку з цим голова Чернівецької обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода», Мельничук Віталій звернувся до прем’єр-міністра України (і повідомив про це ЗМІ):

З В Е Р Н Е Н Н Я


Українську націю вкотре теперішня влада ставить на коліна і рівень життя громадян постійно погіршується. Скільки ще буде продовжуватись нещадний тиск влади на незахищені верстви суспільства?
Незрозумілі для громади теперішні підвищення плати за електроенергію та газ для населення. Цього разу виконавча влада вирішила посилити тиск на дрібних підприємців, збільшивши їхнє обов’язкове відрахування в Пенсійний фонд майже в 2,5 рази.
Сьогодні за спрощеною системою оподаткування, за даними Міністерства праці та соціальної політики, працює 1,392 мільйона осіб. Нові ініціативи уряду передбачають, що з 1 травня їхні платежі в Пенсійний фонд мають зрости з 84 гривень до 208 гривень. Таким чином, загальна сума виплат тих підприємців, які сплачують єдиний податок складе не 200 гривень, а 324 гривні: 116 гривень єдиний податок + 208 гривень платіж в ПФ = 324 гривні . Складається враження, що середній клас для Юлії Тимошенко це Цап-відбувайло, над яким можновладці в Україні постійно збиткуються. Саме за рахунок нього вони намагаються вирішувати соціальні проблеми. Натомість олігархічні клани, які обікрали весь народ і надалі мають можливість продовжувати безконтрольний грабунок держави.
Підвищення податкового навантаження для малого та середнього бізнесу не збільшить надходження в Пенсійний фонд, і суттєво не поможе бюджету, зате більше мільйона підприємців можуть втратити робочі місця або перейти в тіньову корупційну податкову схемотехніку ( влада свідомо підштовхує громадян до тіньових схем ). Частина цих людей змушені поповнити центри зайнятості, чим суттєво збільшать навантаження на фонд з безробіття.
Вимагаємо від виконавчої влади негайно відмінити своє рішення про підвищення більше ніж в 2 рази плати для підприємців в Пенсійний фонд і припинити непродумані експерименти над дрібним та середнім бізнесом і суспільством загалом.



Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Rambler , Yandex , Yandex Blog , MSN , Yandex Something , Googlebot .

Статистика