Jam-Warez

Найпопулярніші статті


Ультраправі на Буковині підозрюють владу м. Новоселиця у "комунальному терорі" щодо своїх активістів

Розмістив: Admin | Переглядів: [133] | Коментарі [0] | 5 травня 2009
Про даний факт свідчить лист, направлений в нашу редакцію Головним Провідником ЧОГО "Патріот України", Наконечний Ігор (текст листа приводимо без змін):

Відкритий лист з приводу катастрофічної ситуації
з системою водопостачання у м. Новоселиця


2 травня 2009 року вже втретє за останній місяць відбувся прорив водопровідної труби по вул. Чапаєва, поблизу будинку №16 у м. Новоселиця. Зрозуміло, що в нашій державі це звична справа і такі речі трапляються щодня. Грошей на капітальні ремонти немає, технології старі, труби переважно ще радянські. На все можна знайти відмовку. Проте обурює той факт, що подібне стається вже ВТРЕТЄ(!) за останній місяць. За останній рік це вже восьмий(!) прорив, на тому самому місці!
Варто звернути увагу на будинок, який знаходиться за адресою Чапаєва, 16. Це власність жителя м. Новоселиця Івана Миколайовича Попадюка. Людини, яку добре знають у цілому районі. Знають не лише за роботящі руки, але і за крайньо праві погляди, за які його вже не раз переслідувала місцева влада. Під час проведення чергового розкопування водопровідних магістралей страждає, перш за все, саме приміщення, яке належить Івану Попадюку. Все було б не так погано, якби «розкопки» не проводилися такими варварськими методами. Розбиваються тротуари, бордюри, які власними силами робив громадянин Попадюк, заляпується болотом будинок, який він споруджував. Справа у тому, що своє майно Іван Миколайович надає у користування патріотичним організаціям, у тому числі і організації Патріот України. Саме за цією адресою у 2006-2007 році не раз «відрізали» світло, борючись із націоналістами м. Новоселиця. Хотілося б вірити, що це простий збіг обставин, але кожному зрозуміло, що це зовсім не так.
Звичайно зручно замість того, щоб один раз капітально переглянути і переробити водопостачання у м. Новоселиці, багато разів робити місцеві ремонти. Адже це стабільний заробіток і постійна можливість відмивання бюджетних коштів. Організація Патріот України стурбована такою ситуацією і вимагає від відповідних державних установ та організацій рішучих дій для запобігання подальших аварій на водопроводах міста та на реконструкції всієї системи водопостачання. Організація готова допомогти і відкрита до співпраці з владою для подолання вищезазначених проблем задля благополуччя населення.

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Rambler , Yandex , MSN , Yandex Something , Googlebot , Yandex Blog .

Статистика