Jam-Warez

Найпопулярніші статті


На Буковині минулої доби горіли автомобілі, знаходили міни часів війни та рятували 5-поверхівку від бомжа

Розмістив: Admin | Переглядів: [126] | Коментарі [0] | 18 травня 2009
14 травня диспетчери оперативно-координаційного центру ГУ МНС отримали повідомлення про те, що на сміттєзвалищі в с. Чорнівка Новоселицького району виявлено підозрілий предмет, схожий на застарілий боєприпас. Працівники групи піротехнічних робіт ГУ МНС визначили, що знахідка є мінометною міною калібру 82 мм, часів ІІ Світової війни. Сьогодні група піротехнічних робіт працює над знешкодженням вибухонебезпечного предмету.
15 травня о 01:00 у Чернівцях по Проспекту Незалежності загорівся підвал 4-го під’їзду. За лічені хвилини на місце події прибули два відділення рятувальників. Через сильну задимленість працівникам МНС довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Подружжя пенсіонерів, які проживають у квартирі на першому поверсі, довелося евакуювати, оскільки все приміщення їхньої квартири було вщент заповнене димом. На щастя, старенькі не постраждали – їхньому здоров’ю нічого не загрожує. Пожежу було ліквідовано за 20 хвилин. У підвальному приміщенні згоріли тільки старий матрац та сміття. Вже встановлено, що причиною виникнення загоряння стала необережність під час паління особою без постійного місця проживання
З цієї ж причини о 5 годині ранку виникла пожежа у Чернівцях по вул. Петергофській. Тут загорілися дошки, які зберігалися на відкритій території. Пожежники швидко ліквідували загоряння. Вогонь закоптив зовнішню стіну прилеглого одноповерхового будинку та знищив старий диван, дошки і шиферну огорожу.
Близько 2 години ночі у смт. Глибока загорівся автомобіль марки "Хюндай Акцент", який був припаркований у внутрішньому дворі приватного житлового будинку. Глибоцькі вогнеборці за лічені хвилини ліквідували загоряння. Вогонь знищив передню та задню частину автівки, проте силами пожежно-рятувальних підрозділів вдалося запобігти перекиданню полум’я на житловий будинок та господарську споруду. Причина виникнення пожежі поки що встановлюється фахівцями ГУ МНС. Про це повідомляє Центр пропаганди ГУ МНС України в Чернівецькій області.

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 11

На сайті: 1
Гостей: 5

Список користувачів :
.

Список Роботів:
MSN , Yandex , Googlebot , Googlebot Image .

Статистика