Jam-Warez

Найпопулярніші статті


На Буковині під час операції «Мігрант» виявлено 197 порушників

Розмістив: Admin | Переглядів: [85] | Коментарі [0] | 21 квітня 2009
З 6 по 15 квітня на території України проводилася загальнодержавна оперативно-профілактична операція «Мігрант». В ході проведення операції на території Чернівецької області співробітники міліції виявили 197 порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства. З них до адміністративної відповідальності за статтею 203 КУпАП (Порушення іноземцями правил перебування в Україні) притягнуто 137 іноземців, стаття 204 (порушення посадовими особами порядку працевлаштування іноземців) – 9, стаття 205 (невжиття громадянами України заходів щодо забезпечення своєчасної реєстрації іноземців) – 36, стаття 206 (порушення громадянами України порядку надання іноземцям житла, транспортних засобів) – 10 та стаття 206-1 (порушення громадянами України порядку надання іноземцям транспортних послуг) – 5. Виявлено та прийнято рішення про видворення за межі України 33 нелегальних мігрантів, у тому числі 5 громадян видворено в адміністративному порядку – примусово. Скорочено термін перебування в Україні 32 іноземцям. Виявлено дві групи нелегальних мігрантів у складі 6 осіб. Про це повідомляє ЧУМВС.
9 квітня співробітники карного розшуку УМВС затримали двох громадян Грузії, які у змові з громадянином України скоювали крадіжки з приватних автомобілів. Порушено дві кримінальні справи, а затримані взяті під варту.
13 квітня співробітники сектору ГІРФО Сокирянського райвідділу міліції в межах контрольованого прикордонного району з республікою Молдова виявили групу іноземних громадян у складі трьох осіб, громадян Азербайджану, Росії та Молдови. Виявлені іноземці мали національні паспорти, в яких відсутні міграційні картки та відповідні мітки про перетин державного кордону.

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Rambler , Yandex , Yandex Something , Googlebot , MSN , Yandex Blog .

Статистика