Jam-Warez

Найпопулярніші статті


На ремонт доріг у Чернівцях вже витратили майже 7 мільйонів гривень

Розмістив: Admin | Переглядів: [141] | Коментарі [0] | 25 травня 2009
На ремонт та утримання доріг у цьому році в Чернівцях передбачено 24,1 млн. грн. Станом на 15 травня з цих коштів 6,9 мільйонів гривень вже освоєно. З них на утримання доріг витрачено майже 3,5 млн. грн., поточний ремонт - понад 1,1 млн. грн., капітальний ремонт – 236 тис. грн. Понад 2 млн. грн. проплачено за ремонтні роботи , виконані на дорогах міста минулого року. Про це повідомив заступник директора департаменту ЖКГ міської ради Ярослав Кушнірик.
Для ліквідації ямковості та деформації покриття, що утворилася після зимового періоду на проїжджій частині вулиць, міським комунальним підрядним шляхово-експлуатаційним підприємством впродовж лютого-березня ц.р. було закуплено 30 тонн «холодного» асфальту. Це дозволило частково ліквідувати ямковість на вул. І.Стасюка (від вул. В.Комарова до вул. Ф.Полетаєва), перехрестях вулиць Університетської - Б.Хмельницького, Головної-Комарова, Миру- Чкалова-Миколаївської, пр. Незалежності – Червоноармійської, а також на мосту на вул. Руській.
Станом на 14 травня у місті капітально відремонтовано 2,5 тис. кв.м. дорожнього полотна, а поточним ремонтом охоплено понад 9 тис.кв.м. асфальтобетонного покриття доріг. Зокрема, виконано капітальний ремонт проїжджих частин на вул. Авангардній (на ділянці від вул. Миру до вул. Текстильників), Руській (шляхопровід), а також перехресті вул. В.Винниченка – Комунальників.
Проведено поточний ремонт проїжджих частин асфальтованих вулиць міста з інтенсивним рухом транспорту, зокрема вул. Південно-Кільцевої, Миколаївської, Авангардної, Миргородської, У.Кармелюка, Комунальників, Руської, Б.Хмельницького, Садової, М.Фрунзе, Зеленої, Кишинівської, Севастопольської, Машинобудівників, Білоруської, М.Синельникова, Л.Кобилиці, Буковинської, Є.Ярошинської, В.Маяковського, В.Комарова, пров. Ентузіастів, Хотинської, перехрестя вул. В.Александрі - Перемоги, І.Підкови, С.Галицького (в роботі).
Спецавтомобілем «Олекса» методом просочування відремонтовано 4,5 тис. кв. м. асфальтобетонного покриття . Нанесено 15,5 км суцільної та 23,4 км переривчастої лінії дорожньої розмітки.
Спецавтомобілем прочищено та промито 6,7 км. труб та 1449 оглядових і дощеприймальних колодязів зливової мережі.
Окрім того, не рідше одного разу в місяць здійснюється поточний ремонт гравійного дорожнього покриття вулиць, якими проходять автобусні маршрути. №№ 3,4,10-А,15,18,19,27,42. Підсипано та спрофільовано проїжджі частин вул. Чернігівської, Запорізької , заїзди до приміщення ГУ Пенсійного фонду на пр. Незалежності, 106, до ДНЗ № 23 на вул. В.Александрі.
На ділянках, де відсутні приватні будинковолодіння, механізованим способом відновлено 1086 м.п. водовідвідних канав в приватному секторі, а саме: на вул. Кобзарській – 67 м.п., Таджицькій – 156 м.п., Ізяславській – 130 м.п, Козятинській – 151 м.п., Гайовій – 512 м.п., Сокирянській – 70 м.п.

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 11

На сайті: 1
Гостей: 5

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Yandex , MSN , Googlebot , Googlebot Image .

Статистика