Jam-Warez

Найпопулярніші статті


З бюджету Чернівців левова частка видатків йде на утримання закладів освіти та охорони здоров’я

Розмістив: Admin | Переглядів: [138] | Коментарі [0] | 5 травня 2009
Із загального фонду бюджету Чернівців за 4 місяці цього року здійснено видатків на суму 143,9 млн. грн.., в тому числі на освіту – 50,8 млн.грн, охорону здоров’я - 29,5 млн. грн., культуру – понад 4 млн. грн., ЖКГ - 5,7 млн. грн. Порівняно з відповідним періодом минулого року виконання видаткової частини загального фонду міського бюджету збільшилось майже на 26,8 млн.грн. Про це повідомляє прес-центр Чернівецької міської ради.
Видатки на заробітну плату з нарахуваннями у міському бюджету за 4 місяці цього року становили 75,4 млн.грн. або 53,7 % у загальній сумі видатків.
План видатків, спрямованих на виплату державних соціальних допомог, на надання пільг та субсидій окремим категоріям громадян, на січень-квітень ц.р. затверджений у сумі 35,3 млн. грн. Виплату державних соціальних допомог чернівчанам за 4 місяці цього року профінансовано в повному обсязі. Водночас у зв’язку з недоотриманням субвенцій з держбюджету станом на 1 травня ц.р. борг авто перевізникам з відшкодування перевезень пільгових категорій громадян становить 265 тис. грн., Чернівецькому тролейбусному управлінню – понад 1,9 млн. грн., Укрзалізниці – 55,4 тис. грн., з інших пільг – 419,2 тис. грн.
За оперативними даними, обсяги виконаних робіт (капітальні вкладення) за 4 місяці цього року в міському бюджеті становлять майже 9,8 млн. грн. Усі вони профінансовані, в т.ч. за заявками головних розпорядників коштів міського бюджету майже 7 млн. грн. та 2,8 млн. грн. перераховано субвенцій районним в місті бюджетам.
З бюджету розвитку профінансовано видатків на суму майже на 9,8 млн. грн., із спеціального фонду – на суму понад 3,6 млн. грн., дорожнього фонду - майже 2,8 млн. грн.

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Rambler , Yandex , Googlebot , Yandex Something , MSN , Yandex Blog .

Статистика