Jam-Warez

Найпопулярніші статті


На Буковині нарешті створено Координаційну раду з питань моніторингу стану повної ліквідації наслідків минулорічної стихії

Розмістив: Admin | Переглядів: [58] | Коментарі [0] | 8 червня 2009
Аби провести комплекс робіт та заходів, передбачених Генеральним планом ліквідації наслідків стихії 23-27 липня 2008 року, ефективно використати кошти, виділені на ліквідацію стихійного лиха у 2008 році, координацію і системну роботу органів виконавчої влади краю утворено Координаційну раду з питань моніторингу стану повної ліквідації наслідків стихії, яка сталася 23-27 липня 2008 року. Про це повідомляє ЧОДА.
Координаційну раду утворено на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації Володимира Куліша від 27 травня 2009 року №318-р. Координаційна рада розроблятиме та вноситиме пропозиції щодо забезпечення скоординованих дій органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, установ та організацій щодо виконання у повному обсязі комплексу заходів, передбачених уточненим Генеральним планом; організації контролю за виконанням заходів з подолання наслідків стихії; координації робіт, пов'язаних з ліквідацією наслідків стихії; організації заходів з недопущення нецільового та неефективного витрачання коштів, виділених на ліквідацію наслідків стихії.
Згідно розпорядження, голова Координаційної ради - заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Усик, перший заступник голови Координаційної ради - начальник Головного фінансового управління облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк. Серед членів Координаційної ради начальник юридичного відділу апарату облдержадміністрації Юрій Базюк, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрацій Анатолій Дудка, начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Іван Дякон, начальник Головного управління регіонального розвитку, архітектури та інфраструктури облдержадміністрації Олександр Лієв.

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 12

На сайті: 1
Гостей: 6

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Yandex , Googlebot , Googlebot Image , MSN .

Статистика