Jam-Warez

Найпопулярніші статті


Куди пішли кошти, виділені на ліквідацію стихійного лиха?

Розмістив: Admin | Переглядів: [114] | Коментарі [0] | 28 квітня 2009

На ліквідацію наслідків стихійного лиха, яке сталося 23-27 липня 2008 року, кошти надходили з державного бюджету з резервного фонду та у вигляді субвенцій обласному бюджету та м.Чернівців, з державного бюджету через відповідні міністерства, благодійного фонду Міністерства праці та соціальної політики України, благодійних внесків підприємств, установ, організацій, нерезидентів та громадян. А саме, через відповідні міністерства і відомства з державного бюджету одержано 528,4 млн.грн., які спрямовано на:
- здійснення поточного і капітального ремонту доріг загальнодержавного значення - 356,4 млн.грн. (через Службу автомобільних доріг в Чернівецькій області), -
- відновлення та капітальний ремонт дамб - 127,8 млн.грн. (через Дністровсько-Прутське басейнове управління водних ресурсів), -
- лісових доріг, мостів, підпірних стінок, дамб - 37,9 млн.грн., зміцнення матеріально-технічної бази лісових господарств - 2,6 млн.грн. (через управління лісового господарства),
- придбання автотранспорту, паливно-мастильних матеріалів та відрядження особового складу підрозділів УМВС, УМНС України та військових у регіони, які постраждали внаслідок стихії - 2,8 млн.грн.,
- здійснення протиепідемічних та інших заходів - 0,9 млн.грн. (через обласну санітарно-епідеміологічну станцію).
З резервного фонду державного бюджету обласна державна адміністрація одержала 180,0 млн.грн., які використано на: виплату матеріальної грошової допомоги постраждалим внаслідок стихійного лиха громадянам - 109,0 млн.грн., будівництво житла для сімей, віднесених до І категорії постраждалих - 8,5 млн.грн., оздоровлення дітей із постраждалих сімей - 9,3 млн.грн., відновлення об'єктів соціально-культурної сфери, житлово-комунального господарства, адмінприміщень та інших об'єктів комунальної власності - 42,0 млн.грн., доріг та мостів і мостових переходів комунальної власності - 10,7 млн.грн., відновлення газопроводів та об'єктів газопостачання - 0,5 млн.грн.
За рахунок субвенції одержаної з державного бюджету обласному бюджету Чернівецької області у сумі 521,2 млн.грн. здійснено виплату матеріальної грошової допомоги постраждалим внаслідок стихійного лиха громадянам - 144,7 млн.грн., спрямовано на: будівництво житла для сімей, віднесених до І категорії постраждалих - 22,0 млн.грн., відновлення об'єктів соціально-культурної сфери, житлово-комунального господарства, адмінприміщень та інших об'єктів комунальної власності - 149,7 млн.грн., доріг та мостів і мостових переходів комунальної власності - 187,1 млн.грн., здійснення медичних, протиепідемічних, санітарно-профілактичних заходів та розчищення територій - 3,4 млн.грн., часткове відшкодування збитків сільськогосподарським підприємствам - 14,3 млн.грн.
З благодійного фонду Міністерства праці та соціальної політики України одержано 7,5 млн.грн., які використані на виплату одноразової благодійної допомоги громадянам по категоріях та у розмірах, визначених протокольним рішенням Комісії з питань забезпечення надання допомоги постраждалим громадянам за рахунок благодійних внесків, які надійшли на рахунок Мінпраці України, 18.09.08 №1, а саме: дітям, що перебували на утриманні особи, яка загинула внаслідок стихійного лиха - 400 тис.грн., іншим членам родини особи, яка загинула внаслідок стихійного лиха, що перебували на її утриманні - 125 тис.грн., пенсіонерам - 4363 тис.грн., інвалідам І групи - 92,4 тис.грн., інвалідам ІІ групи - 274,8 тис.грн., інвалідам ІІІ групи - 201 тис.грн., дітям та студентам (до 23 років) - 1887,0 тис.грн., дітям-інвалідам - 67,5 тис.грн., поштові витрати - 93,8 тис.грн.
Кошти субвенції, які надійшли з інших областей у сумі 8,7565 млн.грн., в тому числі від: Дніпропетровської області Вижницькому району - 1,0385 млн.грн. спрямовано на будівництво житла для сімей, віднесених до І категорії постраждалих, - 1035,5 тис.грн., монтаж водовідвідної труби по вул.Н.Яремчука м.Вижниця - 0,003 млн.грн.; Донецької Глибоцькому району - 0,749 млн.грн. (відновлення очисних споруд смт.Глибока - 0,0798 млн.грн., виплату матеріальної допомоги постраждалим - 0,6692 млн.грн.); Київської Кіцманському району - 0,069 млн.грн. (на виплату матеріальної допомоги постраждалій сім'ї для будівництва житла); Луганської Новоселицькому району - 0,5 млн.грн. (проведення тепло- та газопостачання у будинках, збудованих для сімей, віднесених до І категорії постраждалих); Миколаївської Путильському району - 0,26 млн.грн. (капремонт будинку культури у с.Дихтинець - 0,2 млн.грн., капремонт металобетонної огорожі - 0,05 млн.грн., транспортні послуги та придбання паливно-мастильних матеріалів - 0,05 млн.грн., придбання автозапчастин для транспорту ВУЖКГ, залученого до ліквідації наслідків стихії, - 0,01 млн.грн.); АР Крим Сокирянському району - 0,25 млн.грн. (на придбання меблів та шкільного приладдя для Василівської та Сербичанської ЗОШ), Запоріжської Сторожинецькому району - 0,1 млн.грн. (відновлення теплотраси в ЦРЛ - 0,059 млн.грн., ремонт доріг в с.Банилів-Підгірний - 0,041 млн.грн.); Луганської бюджету м.Чернівці - 0,1 млн.грн. (на виплату часткової допомоги сім'ям, які постраждали внаслідок стихійного лиха); Київської міської державної адміністрації Хотинському району - 4,8 млн.грн. (відновлення ЗОШ с.Шилівці - 2,133 млн.грн., ЗОШ с.Грозинці - 2,667 млн.грн.); обласному бюджету - 0,89 млн.грн. (Волинської - 0,03 млн.грн., Донецької - 0,1 млн.грн., Київської - 0,41 млн.грн., Полтавської - 0,05 млн.грн., Черкаської - 0,15 млн.грн., Волинської - 0,15 млн.грн.) спрямовано на будівництво житла для сімей, віднесених до І категорії постраждалих.
Кошти на здійснення заходів по ліквідації наслідків стихійного лиха та відновлення об'єктів, які постраждали, спрямовувалися на підставі спільних розпоряджень голів відповідних адміністрацій та рад, а також рішень сесій відповідних рад.
Щодо використання коштів благодійних внесків, які надходили від підприємств, установ, організацій, нерезидентів і громадян, та спрямування коштів з місцевих бюджетів області облдержадміністрація буде інформувати у наступних інформаціях. Про це повідомляє ЧОДА.
Фото з сайту ОДА: "Огляд стану ліквідації наслідків стихійного лиха і організації відновлювальних робіт в Сторожинецькому, Вижницькому та Путильському районах"

Увага!
Права на публікацію можуть належати особам, які не повідомлені про розміщення на нашому ресурсі.
Після перегляду статті залишайте свої коментарі.

Тут реклама

Інформація

" Гість " не можуть коментувати дану новину.

Правила порталу

Забороонено
  • Зовнішні посилання на сторонні ресурси
  • Імена з нецензурних висловів
  • Непристойні вислови
  • Флуд
  • Реєстрація декількох користувачів
За це можна отримати:
  • Блокування від 7 днів.
  • Видалення облікового запису.

Погода

Зараз на сайті:

Всього відвідувачів: 10

На сайті: 1
Гостей: 2

Список користувачів :
.

Список Роботів:
Rambler , Yandex , Googlebot , Yandex Something , MSN , Yandex Blog .

Статистика